NAŠE USLUGE

DIGITAL HOWL

Naše usluge

Marketing na društvenim mrežama

Marketing za društvene mreže zahtijeva i strategiju i kreativnost. Snažna marketinška strategija na društvenim mrežama generirat će razgovor o vašem brendu, proizvodima i partnerima.

Društveni mediji imaju prednost u odnosu na tradicionalne medije jer vaš brend mogu mnogo brže i jednostavnije predstaviti ljudima. Također, vaša publika gleda na vaš brend čak i kada ne razmišlja o vašem brendu ili proizvodu.

Neke od pogodnosti uključuju:

Povećavanje svijesti o vašem brendu: Marketing putem društvenih mreža olakšat će širenje vijesti o vašim proizvodima i misiji;

Povećavanje prometa: Korištenje društvenih medija i povezivanje s vašom web stranicom će izuzetno povećati vaš promet;

Promoviranje svojih proizvoda i usluga: To je konačno razlog zašto ulažete u marketing, zar ne?

Naši stručni marketinški savjetnici pomoći će vam u planiranju i primjeni organske ili plaćene strategije zasnovane na opsežnoj analizi robne marke i ciljne publike.

Upravljanje brendom

Brendiranje je marketinška praksa aktivnog oblikovanja vašeg brenda. To je osnovna definicija, ali u nju ulazi puno više.
Pretraživači igraju ključnu ulogu u vrijednost brenda kompanije za online publiku. Zanemarivanje reputacije na mreži više nije opcija jer posljedice na prihod mogu biti strašne. Većina korisnika gradi povjerenje u brend čitajući recenzije. Forumi, društvene mreže, web stranice i blogovi jednako su bitni za reputaciju kompanija i proizvoda na internetu.

A ovo je posao za timski radi! Morat ćete i vi uložiti vrijeme radeći s nama u poboljšanju vaše reputacije i po potrebi prilagoditi poziciju brenda, omogućavajući nam da primijenimo snažnu strategiju koja će vam pomoći da prevladate sve postojeće probleme. Preporučena dugoročna strategija uvijek je iskrenost i jasna komunikacija, tako da se bilo kojom krizom upravlja proaktivno. Dokazane strategije omogućit će da vaš brend bude spreman za sve moguće komunikacijske scenarije, čime će zaštititi vašu reputaciju u svakom trenutku

Wolf Media digitalni marketing

Web design

Web dizajn se odnosi na dizajn web stranica koje se prikazuju na Internetu. Obično se odnosi na aspekte korisničkog iskustva u razvoju web stranica.
Od jednostavnih statičnih, do potpuno prilagođenih dinamičnih web stranica izrađenih u WordPressu, naš kreativni tim može ponuditi cjelovito korisničko iskustvo za potrebe klijenata.

Popis usluga web dizajna:
Web developmentNaš strateški pristup razvoju web stranica nudi rješenja prilagođena korisnicima po pristupačnim cijenama za mala, srednja poduzeća i veća poduzeća.

Responsive web dizajn – Naš neposredan pristup web dizajnu donio je našim klijentima intuitivne, jednostavne za upotrebu, funkcionalne i konkurentne web stranice za pretraživače.

Redizajn web stranicaInternet tehnologija se kreće tako brzo da web stranice koje se često ne ažuriraju mogu početi izgledati umorno i zastarjelo. Uz to, uređaji koje ljudi koriste za brzi pristup Internetu mijenjaju se, tako da web stranice moraju biti vidljive na svim njima kako bi ostale relevantne. Usko surađujemo s našim klijentima na redizajniranju njihovih web stranica kako bismo poboljšali stopu konverzije i smanjili stopu odbijanja.

Usluge brendiranja i dizajna logotipaBrendiranje je važan dio marketinške strategije svake organizacije. Organizirati ćemo kreativne elemente prema vašem odobrenju. Zatim ćemo poslati rad na konačni pregled i spremni ste za pokretanje. Naši logotipi su posebno prilagođeni za sve namjene, kao što su: 
– Web
– Mobilni,
dakle, ne morate raditi daljnje modifikacije.

Influencerski menadžment & marketing

Razvijamo i izvršavamo marketinške strategije influencera. Na temelju ciljeva vašeg brenda oblikujemo optimalnu strategiju koja odgovara vama. To uključuje povezivanje s vodećim influencerima na društvenim mrežama, vlogerima i kreatorima sadržaja koji će vam pomoći da angažirate svoju ciljnu publiku.

Obavljamo sve: od razvijanja kreativnih koncepata do realizacije kampanje i mjerenja i izvještavanja o rezultatima, osiguravamo da je to učinjeno pravilno.

Naša polja stručnosti:
Uticajne marketinške strategije –
Razvijamo inovativne marketinške strategije influencera s dugoročnim potencijalom i influencere u svojoj osnovi.

Povezivanje sa influencerima – Za svaku marku postoji savršeni influencer i uvijek znamo gdje ih možemo pronaći. Povezujemo vas s influencerima koji ljude natjeraju da komentarišu i reaguju.

Sadržajne strategije – Naše strategije sadržaja daju influencerima slobodu da budu autentični na platformama na kojima imaju najviše moći. To nije oglašavanje – to je pričanje priče.


Upravljanje kampanjom – Naš posvećeni tim menadžera kampanja i influencera nudi praktičnu podršku tokom izvršenja vaše kampanje.

Proizvodnja i kreiranje sadržaja – Kombinirajući tradicionalne produkcije s influencerima, možemo vaše stvaranje sadržajapodići na viši nivo.

Pravna usklađenost – Brinemo se da se poštuju svi relevantni propisi o partnerstvu i osiguravamo da naši ugovori pokrivaju puni opseg saradnje.

Usluge plaćanja i transakcija – Naša Odjel za financije brine za svu finansijsku administraciju sa influencerima.

Praćenje i mjerenje – Prije početka svake kampanje, a na osnovu dostupnih podataka,  postavimo KPI-e  usmjerene na ciljeve.Tako garantujemo uspjeh. Mjerimo napredak od početka do kraja i pružamo vam transparentne, opipljive uvide.

Oglašavanje na društvenim mrežama – Naš tim za digitalni marketing koristi plaćene medije kako bi podržao vašu marketinšku kampanju influencera, osiguravajući najbolje moguće rezultate za vaš brend.

 

PR konsulting

Radit ćemo zajedno kako bismo utvrdili koju poruku želite prenijeti. To ćemo prevesti u komunikacijski plan i razmisliti o tome kako ćete najbolje postići svoje ciljeve. Pokazat ćemo vam put – pomoći vam u donošenju odluka, razviti sadržajnu, osebujnu i mjerljivu strategiju.

Analitika – mjerenje i praćenje – Od broja isječaka i lajkova do stvarnog učinka naših PR aktivnosti. Pratimo vaše tržište i dovodimo vas da odredite kako stvoriti mjerljive komunikacije.

Sadržajni marketing – Vaša je organizacija velika riznica priča. Pomoći ćemo vam da im to kažete pomoću lako dostupnog, atraktivnog sadržaja raširenog na najprikladnijim medijima. Bilo da ih plaćamo ili ne, pomoći ćemo vam da ispunite svoje ciljeve.

Krizno komuniciranje -Budite spremni za krizu – uvijek! Pružamo obuku i podršku, od strateških savjeta do izvršenja. Wolf Media će vam pomoći da se pripremite i budete uz vas – kad god i gdje god.

Stvaranje poruke – Svatko tko komunicira – iz bilo kojeg razloga – počet će s definisanjem poruke i publike. Koje priče stvaraju najjaču sliku? Zašto bi vaša publika trebala vjerovati toj poruci?

Upravljanje ugledom – Bez obzira želite li stvoriti reputaciju ispočetka ili “samo” želite zadržati i zaštititi svoju dobru reputaciju, Wolf Media zna što je potrebno za donošenje vaše vizije i misije publici.

Strategija – Napredat ćete samo ako je vaša strategija ciljana. Pomoći ćemo vam u tome – jasno, kreativno i ciljajući na rezultate.

Trening – Komuniciranje s medijima, suočavanje s krizom, briga o webu putem društvenih mreža – možete sve naučiti. Nudimo tečajeve i radionice za svaki oblik komunikacije, jedan na jedan ili za veće grupe.

Grafički dizajn društvenih mreža

Grafički dizajn društvenih mreža sastoji se u kreativnom dizajnu svake stranice (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter…) kreiranjem i postavljanjem grafičkih i vizualnih elemenata u skladu sa vašom grafičkom kartom, uz poštovanje tehničkih zahtjeva svakog alata (format, mjesto elemenata, optimizirani prikaz za tablete i pametne telefone). Grafički elementi uključuju, na primer, kreiranje avatara, banera i pozadina, kao i grafičku personalizaciju stranica.

Kreiranje sadržaja za društvene mreže

Kreiranje sadržaja za socijalne mreže podrazumijeva nekoliko stvari. Tekst nije razumljiv brzinom kojom je razumljiva slika, i to je poenta i prednost korištenja vizuala, na društvenim mrežama.
U ovom slučaju ne znači da se tekst potpuno izuzima, već da vizual i dizajn dominira socijalnom mrežom. Na ovakvim platformama u kojim se dnevno objavljuje mnoštvo sadržaja, sadržaj koji kreiramo je upadljiv, sa slikama visokog kvaliteta i kompozicijom i porukom organizovanim na takav način da privuče pažnju željenoj publici.


Wolf me
_

Wolf Media

Ukoliko imate pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate!

Wolf Media logo

WOLF MEDIA

Ideas that get people talking.
#STANDOUT 
#WOLFUP 
#BEALPHA