o nama

DIGITAL HOWL

Ko smo mi i čime se bavimo
_

WOLF MEdia nudi izrazito kreativne usluge upravljanja digitalnim medijima i odnosima s javnosti. Mi proizvodimo DIGITAL HOWL i stvaramo prvoklasne predvodnike čija imena i brendovi će odjekivati diljem online-svijeta.

BUDITE ALFA-VUKOVI! BUDITE UVIJEK PRISUTNI!

Vodite li ili pratite? Vodite li utrku ili su vas pretekli?? Promatrate li ili ste promatrani? Lovite li ili ste lovina? Prodajete li ili vam prodaju?

STAND OUT! WOLF UP!

Ovaj vučji čopor upotrijebit će svoje opsežno iskustvo s digitalnim medijima i upravljanjem društvenim mrežama kako bi vam pomogao postati pravim vukovima. Mi ćemo razglasiti vašu i priču vaše kompanije na sve strane.

Bez obzira na veličinu vašega marketing budžeta, naši prilagođeni i razrađeni planovi proširit će glas o vama i omogućiti vam bolju prepoznatljivost.

Ovaj vučji čopor stručno je certificiran od strane Chartered Institute of Public Relations za:

Strateško komuniciranje i planiranje kampanja, Odnosi s medijima i komunikacijski menadžment, Krizno komuniciranje, Medijski nastup, Interna komunikacija.

Wolves
_

Founder & Chief executive officer​

Ona je naš Alfa vođa, osnivač našeg sve većeg klana vukova. Pametna je i iskusna, snažno je usredotočena na ciljeve kupca uz dobro poznavanje terena na mreži. Zna šta treba učiniti da biste postali nova alfa vrsta.

Lejla posjeduje certifikati od  strane Chartered Institute of Public Relations za:
1. Strateško komuniciranje i planiranje kampanja,
2. Odnosi s medijima i komunikacijski menadžment,
3. Krizno komuniciranje,
4. Medijski nastup,
5. Interna komunikacija.

Chief executive officer Wolf Media USA

On je alfa leader i CEO Wolf Media USA. Iskusan i nagrađivan prodajni menadžer koji je u svojoj bogatoj karijeri kroz razvoj projekata i stretaški menadžment upis da podigne ljestvicu prodaje. Radio je na kompleksnim i zahtjevnim poslovima te uspješno vodio timove kroz različite projekte.

Vizonar, anlitičar i čovjek koji je okrenut ka budućnosti.

Wolf me
_

Lejla Mešanović

Chief executive officer

+387 63 496 226
lejla@wolfme.ba

Alexander Maestro - Pejović

CEO
Wolf Media USA

+1 561 3708070
info@wolfme.ba

Wolf Media logo

WOLF MEDIA

Ideas that get people talking.
#STANDOUT 
#WOLFUP 
#BEALPHA